AJÁNLÓ
 
19:18
2014. 06. 21.
A lényeg, hogy te jól elszórakozol az agyhalott ötleteiddel. Van, aki szerint annak...
A bejegyzés folyatódik
 
19:18
2014. 06. 21.
Végre vége. Szívből remélem, hogy soha életedben nem jutsz majd friss takonyhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
19:18
2014. 06. 21.
Az egyszemélyes testváladékpornó vitathatatlan Mozartja, a kamerák előtt felszippantott hereszőrök...
A bejegyzés folyatódik
 
19:18
2014. 06. 21.
...amikor rájössz, hogy akár két centert is kivihettél volna az Eb-re, és akkor most lenne...
A bejegyzés folyatódik
 
19:18
2014. 06. 21.
Joshua, fiam, rábasztál. Majd meséld el a sztoridat, ha szeretnéd, később tényleg lesz...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre egy komoly csapat

komment

Feltéve, de meg nem engedve, hogy  Löw szerint ebből a keretből ez a legjobb kezdőcsapat, úgy semmi sem tűnik most károsabbnak, mint az össze-vissza variálás, szóval azt javasoljuk a sálasnak, hogy mindenképp nézze meg, mire megy ez a tizenegy ember olyanok ellen, akik még többet futnak.

Götze például biztos utálni fogják az izomembereket, szerintem vegyen példát Özilről, aki anno ügyesen feltalálta magát.

Egyetlen dolog biztosan kijelenthető a mai meccs előtt: a németek nem balfaszkodhatják el a csoportgyőzelmet, mert akkor iszonyatos szopás jön a belgák ellen. Nekik ugyanis pontosan olyan csapatuk van, amivel nem nagyon tudna mit kezdeni ez a – felületes szemlélő számára talán – jónak tűnő, de valójában közepes védelem. Gondoljunk bele, ha felküldenék a végén van Buytent, a hideg kiráz.

Mustafi kezdőve kerülésével ez a négy belső védőből összetákolt valami kaphat még egy pofont, márpedig Fülig Jimmy óta tudjuk, hogy azok mellé érdemes lenne egy forgalmi rendőrt állítani. De Joginak csak Höwedese van, illetve lenne neki más is, de az meg Durm. Meg persze Lahm, akit egyszerre legalább négy poszton kéne játszatni, ha lenne erre mód Guardiola nem védette volna le az ötletet.

És ha már Lahm, nézzük a középpályát, ahol szerintem simán benne van, hogy a Löw Familie legsötétebb titkait továbbra is bármikor bevetni kész Khedira akár egy egészséges Schweinsteiger kárára is megkapja a bizalmat, hogy tehetségét a pálya közepén kamatoztatva mozgassa, irányítsa a Nationalelfet. Már önmagában az is rémisztő volt, hogy tíz esetből hatszor ő volt közelebb a portugál kapuhoz, és nem Kroos, de tegyük hozzá, hogy ezek a portugálok ellen szinte minden mindegy volt, ráadásul minden össze is jött.

Ma a legizibbb az lesz, ha a _ghánok_ megszerzik a vezetést és mondjuk a 70. percig meg is tudják azt tartani, mert akkor kiderül, hogy éles helyzetben mi a sorrend Löw fejében.

Kicsit konkrétabban:

  • Szeretnénk hinni, hogy először nem Podolskit veszi elő, azonban ehhez már sokat láttunk az elmúlt években.
  • Él a remény, hogy Müllert nem csak csatárként látjuk majd, vagy ha úgy jobban tetszik: lesz mellette/előtte egy rendes csatár.
  • Khedirát hajlandó kivenni a rendszerből, ha majd orrnehézzé kell tenni a csapatot?
  • Ki szerint Schürrle az utolsó a sorban?
  • Valójában mi is tudjuk, hogy Draxler van a sor végén.

És tessék, itt van a várva várt féltestvérfotó is, belátom, hogy muszáj:


Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.