AJÁNLÓ
 
14:46
2016. 07. 04.
Végre vége. Szívből remélem, hogy soha életedben nem jutsz majd friss takonyhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
14:46
2016. 07. 04.
Az egyszemélyes testváladékpornó vitathatatlan Mozartja, a kamerák előtt felszippantott hereszőrök...
A bejegyzés folyatódik
 
14:46
2016. 07. 04.
Joshua, fiam, rábasztál. Majd meséld el a sztoridat, ha szeretnéd, később tényleg lesz...
A bejegyzés folyatódik
 
14:46
2016. 07. 04.
Valahol olvastam még az Eb előtt, hogy Löw várhatóan három különböző felállást választ...
A bejegyzés folyatódik
 
14:46
2016. 07. 04.
Mivel még mindig kábultak vagyunk a seggszaggal kevert herebűztől, így csak egy tömör kommentfogóval...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pillanat...

komment

...amikor rájössz, hogy akár két centert is kivihettél volna az Eb-re, és akkor most lenne B terved az elbaszott C helyett.

 

További funny facts:

Funny fact 1

Kroos mellől nem csak Khedira dőlt ki, hanem az őt random helyettesítő Schweinsteiger is, tehát most ott tartunk, hogy Weigl elkezdett izzadni, mint kurva a templomban.

Amúgy valaki úgy érezte, hogy Jens Novotny is azok között van, akiknek érdemes kikérni a véleményét, márpedig az egykori szélvészgyors hátvéd szerint inkább Can-t kéne játszatni, mert nem feltétlenül a németeknél lesz többet a labda, és a török gyerek jobb a párharcokban.

A vitát eldönteni persze nem tudom, de remélem, Bender tisztességesen kialussza magát Bora Borán és nem kapkod fel kilókat, hogy tényleg minden tökéletes legyen azon az átkozott nyaraláson. Igazán tökéletes persze csak akkor lehetne, ha Castro is ott feküdne mellette és szürcsölné a bodzaszörpöt a csaja köldökéből.

funny_facts

Funny fact 2

Müller ezen az Eb-n már nem lő gólt, ebbe hasznosabb lenne még most beletörődni, mert akkor az elvárások a helyükre kerülnek, és nincs ez a folyamatos csalódás.

Thomas amúgy kereken 1700 éve nem volt sérült, kb ennyi ideje nem is hagyott ki meccset, én valahol megértem, hogy fáradt. Adok némi esélyt annak, hogy csúfosan szar idénye lesz a következő.

Funny fact 3

Hummels-t semmi nem menti meg az eltiltástól, szóval jön Mustafi és/vagy Benny – minden attól függ, Jogi mennyire fosik Griezmannéktól.

Erről jut eszembe egyébként, hogy Löw rég nem látott módon jól meccselt a digók ellen, mivel összességében őt igazolta a védelem – meglepetésektől sem mentes – átalakítása. Lássuk be, minimum rizikós lett volna ennél kevésbé koncentrálni az olasz kontrák elhárítására, ráadásul az is bejött, hogy egyet majd találnak elöl a szörnyek között. (És ne feledjük, Neuer még mindig nem kapott akciógólt, ami azért elég csinos eredmény).

Oh, ha már itt tartunk, Özil gólja két szempontból is elképesztő volt: egyrészt a nyüzüge kis béka életében először nem a kapusba lőtte a labdát ziccerben, másrészt meg amikor azt látom, hogy Gomez zseniális kulcspassza megbolondítja az alkotmányszilárdságú olasz védelmet, olyankor az eszem megáll. Hova tud még fejlődni ez a szeretetgombóc? Érti valaki? Döbbenet.

funny_facts

Ami a védelmet illeti, jó kérdés, hogy érdemes-e a franciák ellen is ezt a felállást erőltetni, ha így dönt, akkor talán Löw szemére vetik majd, hogy a félelem rossz tanácsadó és egyéb átírt közhelyek, holott a kérdés inkább úgy izgalmas, vajon Boateng képes-e Bennyvel és Mustafival hármasban is lehozni ugyanezt.

  1. Ha igen, akkor szinte biztosan megérné ismételni a kissé torzzá formált háromötkettőt, már csak a móka kedvéért is, meg amit Giroud lelkében okozna a labdaérintés nélkül átélt 45 perc. Mondjuk, az is igaz, hogy Guivarc'h szellemi örökösét levenni a pályáról talán Benny is elég lenne, de jobb a biztosra menni.

Ami hátul fix, az Kimmich pozíciója, őt még csak elméleti szinten sem érdemes máshova tenni az általa tűrhetően belakott wingback posztról, hiába volna logikus, és ez vélhetően még sokáig így is marad.

Összességében annyi minden szól a franciák mellett a hiányzó nélküli csapattól kezdve a szemmel láthatóan kegyetlenül ellenük fújó sporikig, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni azt a retkes portugál-francia döntőt, ahol Pogba/Gignac és Pepe/Cé közül választhatok.


Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.