Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arra pisálni, amerre a szél fú

komment

Valahol olvastam még az Eb előtt, hogy Löw várhatóan három különböző felállást választ majd a csoportmeccseken, mivel nem csupán arról van szó, hogy a többi fogyatékos csapathoz képest öszehasonlíthatatlanul gecijó a Nationalelf, tehát simán megteheti ezt, hanem arról is, hogy tesztelné a taktikai irányokat, mert már a jövőre készül, amikor Chiellini hanyagul zsebre teszi Götzét, és a kis dagit senki se találja, és erre nem baj, ha már előre megvan a válasz.

Ezzel szemben a helyzet most az, hogy sürgősen kellene tesztelni más verziót, mert az első kettő (ami lényegét tekintve ugyanaz volt) határozottan nem működik.

egyensuly

Next step: mivel a polákok el fogják szépen kalapálni a már kiesett ukránokat, sajnos nem lesz elég egy sovány 1-0-val bedarálni az utolsó halálhörgésükig is rúgkapálva küzdő észek-íreket.



Mats ist wieder da!

komment

Mivel még mindig kábultak vagyunk a seggszaggal kevert herebűztől, így csak egy tömör kommentfogóval hangolunk a Lukas és Miro keresztnevek hazája ellen.

lewandoski salamon

Három fontos dolog van, több nincs.



Egy szippantás a jóból

komment

Eszem megáll, tényleg nem szólt még senki ennek az embernek, hogy több kamera veszi egyszerre, mint ahány perce várja már ezt a zacsiigazítást.

Mondjuk, az tény, hogy minden napra kell.



In Benny we trust

komment

Ha őszinték akarunk lenni, kicsit untuk már az eredetit, jó újra az árja másolattal bajlódni.

anatolij

Elvileg lelkesek vagyunk, hogy Eb van, ráadásul az angolok pontosan ugyanolyan balfasz lúzerek, mint amilyenek voltak, de elég nehéz erre vagy bármi másra koncentrálni úgy, hogy mindennap Héder Barna. Ezt az embert vajon akkor is eldugják évekig Palik László seggébe a még sehol sem tartó szőrtüszők mögé, ha tudják, hogy ekkora endorfincunamit eredményez majd a kibújás? Vagy ez a letörölhetetlen vigyor és az indokolatlanul lassú fejmozgás valami emberkísérlet és a nyolcaddöntőkre hipnotizálni fogja az egész országot? Valaki mondja meg, mit tegyek, hogy ne Heston Blumenthal bágyatag dublőrjelöltjét lássam állandóan!

A Nationalelffel kapcsolatban sok kérdés nincs, mármint Neuer helye nagyjából biztos, legalábbis egyelőre (hehe), a többin pdig lehetne vitatkozni napestig, azonban engem a héderi vigyor teljesen leszedál, olyan leszek tőle, mint Joe Hart mozgáskoordinációért felelős agyi központja, amikor fejmagasság fölötti labda közelít.



Faster. Harder. Müller.

komment