Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Joga Bennyto

komment

In medias res mondjuk el, hogy valójában Löwnek fogalma sincs, hogy mi történik körülötte, mielőtt valaki elhinné, hogy Lahm azért játszott a jobb oldalon, mert egy fondorlatos terv része, ahogy Alf Ramsey is megtévesztette a világott 1966-ban, mikor csak a világbajnokság kulcsmeccseire szedte elő a VB előtt hónapokkal megálmodott 4-4-2-es felállást, ami sikerre vezette a szigetlakókat és egy azóta is elméleti kalickába zárta őket röpke fél évszázaddal ezelőtt.



Hogyan ne féljünk a haláltól

komment

Bemutatják Jermaine Jones és Benni Hill Höwedes



Ki szeretne Höwedes lenni?

komment

Vicceskedtünk mi Höwedesszel, meg Löw logikátlan válogatási elveivel, meg azzal, hogy inkább Taknyot rakja be a csúcsbeállítás előtt álló Klose helyett, de simagasson meg minket Song, ha egy pillanatig is elhittük, hogy tényleg a Benny, Götze szél fut majd ki a portugálok ellen.

Hogy Löw troll, vagy Groszkrojc még mindig egy Algopyrinnel indítja a napot fejfájásra azt nem tudjuk, de kurvára nincsen rendjén az, hogy mikor lehet a-, b- és c-terved, akkor nekivágsz egy olyannal, ami már korábban is eljutott a tervezőből az alkalmazó fázisba és akkor is becsődölt, mert Höwedes nem csak, hogy nem szárnyvédő, még balbunkónak is a legrosszabbak közül való. Andy Ottl, Bielefeld, mindenkinek megvan?

Elkeseredve azért nem vagyunk. Néhány pontban elmondjuk miért. Néhányban meg azt, hogy mégis.