AJÁNLÓ
 
19:48
2014. 06. 14.
(hory13 posztja, de én tettem ki, mert a blogmotort nem tudja akárki legyőzni - mocsing) ...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 06. 14.
 
19:48
2014. 06. 14.
...úgy csókolnám meg a címert, hogy a birodalmi sason megcsillanó fény a vendégmunkások számára...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 06. 14.
Végre vége. Szívből remélem, hogy soha életedben nem jutsz majd friss takonyhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
19:48
2014. 06. 14.
Az egyszemélyes testváladékpornó vitathatatlan Mozartja, a kamerák előtt felszippantott hereszőrök...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Útravalóul nektek, sok-sok szeretettel

komment

Vannak alapvetések, amiket ezúttal is muszáj betartani, különben nincs rendszer körülöttünk, és olyanok leszünk, mint a bajor védelem, ha dortmundi madridi támadót lát közeledni.


Kénytelenek vagyunk a világ értelmesebb felét megbecsülni és az ő érdekükben a nicht salonfähig kollégákat megrendszabályozni, mivel a salonfähig pajtások nagyon sokat jelentenek számunkra.

Tényleg csak a legjobb szándék vezérel minket, ez ügyben mindenki megnyugodhat.


1.
Az első és leglényegesebb, hogy tűzzel-vassal-golyóval-bármivel irtani fogjuk azt a típusú köcsögösködést, miszerint eléggé német-e a német csapat, ráadásul mit szólna Göring, ha látná Khedirát, und so weiter. Picikét felnyomja a pumpát ezen téma az agyunkban, így jelezzük, hogy a fájdalmasan egyszerű zéró toleranciával kikövezett úton haladunk előre a döntőig.

Nem ez az a blog, ahol Gomez spanyolságán, Klose lengyelségén, Boateng gyapotszedő technikáján, vagy éppen Gündogan hagyma-csípősén elmélázol. Van egy csomó hely, ahol ennek örülnek, ám ez nem az. Kéretik eme alapszabályt tiszteletben tartani.

2.
Igen, nekünk szabad ezen viccelődni, ezért is az a nevünk, ami, ezért is örülünk külön a néger németeknek. Ne feledjétek, a jó néger nem rossz!


3.
Ígérjük, kerülni fogjuk a Jogi-jogi szóvicceket. Nem biztos, hogy sikerül majd mindig, de például jogi alapismeretek már nem lesz posztcím, és hát nekem most több releváns példa nem is jut eszembe, ám ez nem jelenti, hogy másnak se.

4.
Egyáltalán nem tudjuk megígérni, hogy Mr. Nivea vezetéknevéből nem csinálunk egyszer se viccet. Volt már olyan jelentős szereplője a blogger-történelemnek, aki a kiváló minőséget szem előtt tartva oldotta meg a kérdést.


5.
Ez a blog nem szeret néhány embert. Hamar rájössz majd, kik azok.

Ha te szereted ezeket az embereket és Podolskit, a blog vélhetően nem rajong érted. Viszont megtűr, ha a többi szabályt betartod. Alapvetően ez egy jó hely lenne, ha nem rondítanátok bele folyton a kommentekkel.

A humor viszont mindenre gyógyír, ha a mindenbe nem tartozik bele Khedira tehetségének borzasztóan fájó hiánya.

6.
Eredetileg azért jöttünk létre, hogy idegesítsük a humortalan embereket. Később nagyot csalódtunk, amikor felismertük, milyen sokan is vannak ők. Aztán realizáltuk, nincs mit tenni, kizárólag az a taktika viheti előre ezt a nyomorult blogot világot, ha továbbra is bosszantani kívánjuk őket a nap valamennyi percében.

Elvárjuk, hogy ezt megértsd és eszerint cselekedj. Mondom még egyszer: elvárjuk.
----------------

Nagyon köszönünk előre is mindent. Vielen Dank für die Blumen.


Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.