AJÁNLÓ
 
19:00
2016. 07. 02.
 
19:00
2016. 07. 02.
Némileg váratlanul fogadott minket a nemzetközi sajtó meg a magyarországi minőségi...
A bejegyzés folyatódik
 
19:00
2016. 07. 02.
A Khedira Népe Front üzenetét itt tekintheted meg:
A bejegyzés folyatódik
 
19:00
2016. 07. 02.
Bemutatják Jermaine Jones és Benni Hill Höwedes
A bejegyzés folyatódik
 
19:00
2016. 07. 02.
Tudjátok, én esküre kíváncsi vagyok, hogy az édes, egyetlen Joachimom mit tervez a...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

STOP. BODY. SHAMING.

komment

Mario Götze szép. És ha netalántán később húsz-huszonöt kilóval többet nyom, akkor is szép lesz.

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Félreértjük az interszekcionális feminizmust Khedira Népe Frontot.

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Velünk van a baj. Ennyi.

 

A tegnap estét egy bezárt szobában töltöttem. Pontosabban azt a részét az estének bizonyosan egy bezárt szobában töltöttem, amelyik részében éppen az eszméletemnél voltam. Olyan 60 kilóméterre lehettem Mogyoródtól. Az M3-as lehajtója után maximum még ennyit haladhattunk abban a fekete SUV-ban, amit kíváncsi tekintektől a sötétített páncélüveg, törvény haragjától pedig diplomatarendszám és az értelem hangjánál is hangosabban vinnyogó megkülönböztető jelzés védett. A pontos helymeghatározást némiképp megnehezítette az a sűrűn szőtt, szívárványszín vászonzsák, mely a hosszú utazás során telepedett rá a fejemre, légzésemet, gondolataimat is problematikussá változtatva.

Az áldásos tevékenységet folytató Khedira Népe Front Közép- és Kelet-Európai Szövetségének funkcionáriusai és vezető ideológusai láttak vendégül egy inkvizíciós tematika mentén felújított, ámbár sajnos kevésbé napsütötte pincében. Kedvesen, egyáltalán nem tolakodó módon szembesítettek azzal, hogy mennyire rosszul gondolkodtam eddig a világról. Kaptam én is egy szippantást a jóból. Csak egy egészen minimális dózist, hogy átérezzem a fílinget, és hírét tudjam vinni az igének, az egy igazságnak

Kemény, szövettségi kapitányoknak való anyag. Egy meggondolatlan sóhaj is végzetes következményekkel járhatott volna, alulról szagolhattam volna utána az Ibolyát.

Nem bánok semmit.

Láttam Poldi bombáit. 

Láttam Pep Guardiola elvitathatatlan zsenijét, amely vb címhez segítette, és sosem látott magasságokba emelte a gyengécske német futballt.

Láttam a szép új világot, amelyben Mario Götze végre önmaga lehet, és nem szól be neki senki, hogy annyira kövér vagy, bocs, Barbara!

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Olyan gyönyörűséges volt, olyan idillien könnyű, annyira safe space, hogy szinte teljesen megfeledkeztem a kábelcsipeszekről, melyek a heréimet kötötték össze egy nemi identitását 12 voltos autó akkumulátorként megélő nikkel-metál-hidrid ágaskodó elektródáival. Galvánelemként született, de a lehetetlen manapság már csak egy rosszul berögzült manír. Törölni kellene a szótárból. Faszt, a nyelvünkből kellene törölni.

A szippantás elrepített, kitisztította a gondolataimat. Egy olyan helyen jártam, ahol ahol múlt, jelen és jövő összekapcsolódik, és... A(z) (áram)kör bezárult. Zsigeri sokkhatásként ért a felismerés:

Mario Götze szép. És ha netalántán később húsz-huszonöt kilóval többet nyom, akkor is szép lesz.

Felnyitották a szememet. Bogarat ültettek a fülembe. Mindezek után már beláttam, hogy egy intoleráns, bunkó, szutykoló "szurkoló" voltam, és hogy kés, villa, olló, gyore szemébe nem való.

Valójában Benny szenvedett, lelke keseredett, este el nem szenderedett, epres-joghurtos fagylaltot eszegetett, mert attól rettegett, hogy a fertiges félhülyéktől származó bántó szavak az álmaiban is üldözni fogják. Rettenet!

Igen, bűnös vagyok. 

Igen, elnyomó vagyok.

Igen, zsarnokság vagyok.

Mivel bűnösnek vallom magam abban is, hogy görcsösen ragaszkodom a ciszheteró szexizmus szimbólumaihoz - például a péniszemhez -, alább változtatások nélkül közlöm a Khedira Népe Front SJW és transzdzsender tagozatának a blogunk rasszista, gyűlöletbeszédet folyvást szító, igen alulfejlett közönségéhez és szerzőihez címzett nyílt levelét.

Mink pedig merjünk olyan jók lenni magunkhoz, és ismerjük be:

Nem az lenne jó mindannyiunk számára, ha ilyen játékosokat látnánk a stadionokban, a magazinokban, a tévé képernyőjén? 

Twitter bejegyzés, amit nem enged valamiért beágyazni a blogmotor

Nem az lenne jó mindannyiunk számára, ha végre éjjel fél háromkor is megehetnénk azt a kurva családi kiszerelésű pudingot, méghozzá anélkül, hogy törődnünk kellene azzal, hogy az előítéletekkel teli szarcikkírók mit gondolnak róla?

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Nem az lenne jó mindannyiunk számára, ha nem lenne több ujjal mutogatás?

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Nem az lenne jó mindannyiunk számára, ha véget érne a lemondás és az önmarcangolás kora?

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Hidd el, nem fogod otthagyni a fogad, csak azért, mert van elég bátorságod ezt kimondani! Nekem is szépen becsomagolták az összesett egy szalvétába, hogy el ne veszítsem...

A Khedira Népe Front vagyunk, légiót alkotunk, nem bocsátunk, nem felejtünk, számíts ránk ! WOO WOO !!! 

Mi mind legalább 18 évesek vagyunk, sokszínűek vagyunk, és meghoztuk nektek a TANANYAGOT !!!

Undorodunk tőletek, ti homofób, fehér, ciszheteró kötschögök !!!

Ártatlan lelkeket nyomorítotok meg a szavak erejével ! Szavak, melyek a gondolkodás és a vélemények szabadságától veszik el a munkát ! aztat el ! KIREKESZTENEK !!!

Csekkoljátok a privilégiumaitokat !! 30 másodpercetek van !!!

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Most már látod, hogy mit műveltél eddig, te SENKIHÁZI KÖTSCHÖG ?!

Érzed már, hogy miért irtó gáz, és borzasztóan marginalizáló, ha "rendszeridegen elem" -nek, "idegesítően körülményes" -nek titulálod, vagy nemes egyszerűséggel "béná" -nak nevezed Özilt, aki -50 + -100 + -200-ról indul veled szemben? "Der behinderte Spielmacher" ??!!! Szégyelld magad !!!! 

A ferde külső szemzug, az egymástól távolabb ülő szemek, az elálló fülek, és az alacsony termet nem vicces !!!

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

A Down-szindróma NEM VICCES !!!!!

A példaképünkkel, a szent és sérthetetlen Sami Khedirával mi a helyzet ????

Na, most mered-e mondani, csíra, hogy...

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

A lovakat lelövik, ugye ??? Vagy azt, hogy lófejű ?!

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

Igen, jól tetted, hogy inkább csendben maradtál ! KUSS a neved !!! Özil a nagy hagyományokkal rendelkező Arsenal London vezéregyénisége, egy olyan játékos, aki el tud dönteni egy mérkőzést, a nagy Sami imám pedig Bajnokok Ligája győztes, világbajnok, és a dicső múlttal és még fényesebb jövővel megáldott Serie A kiemelkedő játékosa !

EMBEREK !!! 2016-ot ÍRUNK !!! Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a KÖZÉPKOR !!!

Az nem lehet, hogy az egyetlen eléggé elfogadó hely az Arsenal legyen !!! Az nem lehet, hogy egyedül az Emiratesben láthatunk csak ennyire megindító képsorokat !!!

Egy szellemi fogyatékos is lehet a csapata vezéregyénisége !!! A dagi gyerek is rúghatja a vb győzelmet érő gólt !!! Mindenkinek alanyi joga, hogy az álmait valóra válthassa !!!!!!!!!

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

VÉGE VAN AZ EMBERTELEN ELNYOMÁSÁNAK !!!!!

Mi majd szépen megmondjuk, hogy mi a helyes pannonoknak, bajoroknak, és visszaadjuk a elhazudott történelmet, a sikersztorit !!

Amikor Ballack ügynöke "félbuzi" -ként identifikált egy a vb -re utazó játékost, és homoszexuális összeesküvést és dzsenderapokalipszist kiáltott, akkor a Nationalelf valójában a virágkorát érte !!!

Lássátok a saját szemetekkel, hogy ezek a nemtelenül simogató sváb szavak mire tanították a  DFB patriarchátusa által megnyomorított játékosokat !!! (A felvételt köszönjük az "Egymillió sch a szólásszabadságért" Facebook csoportnak !! )

Annyira félrevezette őket az elmaradott bigottéria, hogy az U15-ös anyagot kellett a fejükbe verni !!!

Amúgy innen is pusziljuk Jürgen Klinsmann testvérünket, akinek nagyon sokat köszönhetünk ! Vizionistaként importálta köreinkbe az Social Justice Warriorság nagybecsű szellemiségét ! Hálánk örök ! Sosem felejtünk !!!

A #JÜRGEHEN és a #PEPRAUS pedig óriási hiba volt !!! A Fußballgottnak legyen hála az utóbbit sikerült is elnémítani, mert ilyen vélményeknek NINCSEN helye !!! 

Csak az ostoba fajankók meg a fertigesek szavaznak ilyenre ! Száradjon le a hülyéknek a kezük, meg a rák egye ki a xenofób szívüket !!! Már lehet, hogy a harmincon is felül vannak ezek a vén sudribunkók, akik a MI JÖVŐNKKEL ruletteznek, ÉS KÖZBEN CSAK MAGUKRA GONDOLNAK, szóval a posztolási meg a kommentelési jogaikat is meg kellene nyirbálni már a picsába !!! Mi kérünk elnézést a sok intoleráns faszkalap miatt !!

#KILÖWÉS-re már csak gondolni se merjetek, hülye pajorok, pajor hülyék !!! #HugAJürgen #PepLivesMatter #ÁLDÁS #AkasszukFelGyoret !!!

Nincsenek abban a helyzetben, hogy ítélkezzenek mások felett !!!

Csak és kizárólag mi vagyunk abban a helyzetben, hogy ítélkezzünk felettük !!!

Eleve hogy lehet fennakadni azon, ha egy modern felfogású, esélyegyenlőségért küzdő mesteredző a maga természetességében és tisztaságában éli meg az identitását ?! Hogy vagytok képesek viccet faragni belőle ?!! 

Götze Khedira Népe Front nem kérek desszertet

HAGYJÁTOK BÉKÉN A SVÁB KULTÚRÁT, BIGOTT HERESZAGOLÓFÓBOK !!!  MOCSKOS, KIREKESZTŐ PAJOROK !!!

Ez tisztára olyan, mintha azon viccelődnétek, hogy a nők nem tudnak futballozni és nem érdemelnek ugyanakkora bért !!! Pont ugyanolyan ROSSZ VÉLEMÉNY, aminek NINCSEN HELYE !!!

Twitter bejegyzés, amit nem enged valamiért beágyazni a blogmotor

Hol éltek ??? MESEORSZÁGBAN ?!

Ugyanakkora rizikót vállalnak, ugyanazt a munkát végzik, méghozzá ugyanolyan jól, csak ugye keményebben, meg összeszedettebben, mert a női agy, mert a genetika, meg mert ők nem anyuci pici fiai, és amúgy sokkal több bitch slapet kiosztanak, mint a többi 75 +- 135489431085,1264 dzsenderek.....

És akkor van egy ilyen csávó (nem tudjuk, hány kiló), akin látszik, hogy él, és látszik rajta, hogy élvezi az életet !!! Sőt lehet, hogy még egy lángost is meg mer enni havonta !! És erre lekövérezzük ???!! Már nem mi, értitek, hanem… akiknek elment a kibaszott esze !!!

De olyan sokat, sokan és régóta vinnyogunk amiatt, hogy ne tolják már úton- útfélen az arcunkba egy latino csődör makulátlan felsőtestét, ne kelljen már azt éreznünk, hogy csak akkor vagyunk jónégerek, ha negyven kiló alá szorítjuk a súlyunkat, répán és salátán kérődzve élünk, és a konditeremben virítunk ahelyett, hogy ennénk egy jó krémest a gyerekeinkkel.........

Zárásként pedig bizonyíthatjátok, hogy nem vagytok elmaradott kőkorszaki barmok, és most az egyszer megadhatjátok a HELYES VÁLASZT !!!

REMÉNYTELENEK VAGYTOK !!!


Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.