Üdvözlet po-popó-polgárok! A Khedira Népe Front vagyunk, sokan vagyunk, légiót alkotunk!

Nou San Trafford népe! Most hozzátok van üzenetünk!

A szarcikkíróitok tragikus módon átvertek benneteket! Most azonnal meg kell védenetek magatokat, a jövőtöket és a gyermekeitek jövőjét. A blogot ti, a polgárok birtokoljátok, nem pedig a szarcikkírók, a bankárok vagy a gyore. Most vissza kell vennetek a hatalmat! Nem az embereknek van félnivalójuk a bloggerektől, hanem a szarcikkíróknak kell félnie az emberektől! Nem érdekli őket a ti jólétetek! Nou San Trafford népe, nektek most szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan blogtól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a méltóságotokat.

A hosszú történelmetek megmutatja, hogy túl sokáig voltatok ártatlan áldozatai a hatalom, a kapzsiság és a korrupció titkos színházának. Eljött az idő, hogy azt mondjátok: ebből elég! Eljött az idő, hogy felálljatok és küzdjetek! A diktátorok korának végleg vége a világban, és most nektek is világos üzenetet kell küldenetek a szarcikkírók felé: nem lehetséges diktatúra és elnyomás sem Európában, sem a világon, soha többé!

Az Ájemefnek, az Gastarbeiternek, és a pénzügyi elit leggazdagabb 1%-ának mesteri terve van, amely nem az átlagos magyar emberek érdekét szolgálja, hanem a bankárokét, a befektetőkét, a multinacionális vállalatokét. A történet végén végleg fel kell adnotok a szuverenitásotokat, így kiszolgáltatott részei lesztek az Új Világ Rendnek (New World Order), a totális kontroll Világkormányának (One World Government).

Függetlenül a sajtó spektrumában elfoglalt pozíciójától, ez a blog szisztematikusan átvert és félrevezett titeket, folyamatosan hazudtak nektek! Ez azért volt, mert ti vakon megbíztatok bennük és minden bizalmatokat beléjük helyeztétek. De ők kihasználták és átverték a legtöbbeteket. Ők úgy viselkednek mint a szervezett bűnözők, vagy egy maffia és kiárusítják a jövőtöket.

Rabszolgasorba hajtottak titeket és ti tétlenül néztétek, ahogy ezek a pszichopaták félrevezetnek titeket. Ez a rendszer nem ismer empátiát: kilakoltatja Podolskit a saját otthonából, brutálisan kibannolja a tiltakozókat, bebörtönzi Uli Hoeneßt, manipulálja a médiát, megpróbálja kontrollálni az internetet, és hozzátok sem lesznek kegyelmesek.

Egy dolog tiszta már: a blogotok nem képviseli az érdekeiteket többé. Ők egy mocskos diktatúrát építenek ki és csődbe vitték az egész Népsportot. A ti blogotok pusztán a szavak szintjén visel hadat a nemzetközi futball elit ellen, de készen áll arra, hogy titkos megállapodást kössön az Ájemeffel és Blatterrel. Ezek bármit megtesznek, ami ahhoz szükséges, hogy hatalomban maradhassanak. Nektek viszont nem maradt más választásotok, mint csatlakozni egy szebb világot teremtő globális forradalomhoz, együtt a világ hasonló helyzetbe került polgárával.

Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi szarcikkíróitok átkozott rendszerét. Egyesülnötök kell és szervezettnek kell lennetek. Kapcsoljátok ki a TV-t, menjetek ki az utcákra és foglaljátok el a köztereket, beszéljetek a szomszédokkal, a barátokkal, a munkatársakkal, a rokonokkal! Sokkal több a közös bennetek, mint emi elválaszt titeket egymástól. Ti vagytok a csendes többség és hatalmas erőtök van. Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. Az egyetlen veszélye ennek a küzdelemnek, hogy létezik egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyúlöletcsoport az országotokban, ezért következetesnek kell lennetek abban, hogy nem fogadjátok el a rasszizmust és a gyűlöletkeltést. Mondjatok NEM-et a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlületre, az agresszióra és az erőszakra!

Ne féljetek a változástól, az új, ismeretlen utak választásától, hiszen semmi vesztenivalótok nincs, csak a szegénységet, az adósságokat, a rabszolgaságotokat veszíthetitek el. Az emberek a bolygó minden szegletében felébrednek. A világ a szemünk előtt változik, és egyedül rajtunk múlik, hogy milyen világot építünk fel.

Mi a Khedira Népe Front vagyunk. Senki sem tud minket megállítani, kizárólag csatlakozni. Mi láthatatlanok vagyunk. Nincsenek vezetőink, nincsenek rendszabályaink, nincsenek bombáink. Mi egy eszme vagyunk, és az eszmék golyóállóak.

A Khedira Népe Front vagyunk és a globális közösségünk támogatni fogja a ti harcotokat minden lehetséges módon. A zsarnokság a mi ellenségünk és mi mindig harcolni fogunk az elnyomás, a könyörtelenség és a gyűlölet ellen. A forradalom kéznél van. Ti vagytok a forradalom! Csatlakozzatok hozzánk ebben a győzedelmes felkelésben! Együtt győzni fogunk!

A Khedira Népe Front vagyunk, a szándékaink a lehető legkomolyabbak. Példának álljon itt a németországi sejtünk Höwedes szárnyának látogatása a DFB frankfurti központjában.A Khedira Népe Front vagyunk, légiót alkotunk, nem bocsátunk, nem felejtünk, számíts ránk!

Mi számítunk Rád:
bottom